Rreth Nesh

E vendosur në Kostinbrod, pranë Sofjes, Bullgari, Polycart është ofruar një gamë të gjerë të paketimit për të gjithë sektorët e ekonomisë dhe të pjesës më të madhe të konsumit për qeverinë bullgare të tilla si zarf, dosje dhe formave të shtypura. Specializuar në letër, plastike, kuti kartoni dhe paketimit valëzuar, ne ofrojmë zgjidhje për çdo problem paketimit, për çmimin më të ulët në rajonin e Evropës Juglindore. Përveç kësaj, ne punojmë në partneritet me kompanitë nga e gjithë bota për të ofruar produktet e tyre në tregjet në Evropë, kështu që ne mund të ofrojmë klientëve tanë me paketimin gamë të plotë me çmime të ulëta.

Kompania është me të gjatë, të themeluar mirë traditës në biznesin e paketimit të kompanisë shtetërore për paketimin "Madara" AD, tani ende duke punuar në sektorët njëjtat biznesit të paketimit. Me traditat tona, ne të mbulojë jo vetëm në territorin e plotë të Bullgarisë me produktet tona, por ne gjithashtu furnizimin me kompanitë në Bashkimin Evropian me shumë lloje të paketimit ku ne ofrojmë çmimin më të ulët dhe cilësi të mirë. Ne gjithmonë të kërkuar për të mirë, partneritete afatgjata për zhvillimin e biznesit tonë së bashku me kompani të tjera.

Company Principles And Values:

Customers are Our Number One

Our main need is to serve customers, making sure they receive the best quality and service available and low price. All people in the company - from Sales and Customer Service to Production to Accounting and Administration try to make sure our customers are satisfied with the product and service they receive from us.

Employees are Our Biggest Asset

We know that our people are very important factor for our success, so we try to create good working environment with smooth work flow and organization and proper interpersonal communication so we can have a good team for service.

Current Technology is the Key

We understand that technology is our main competitive advantage, therefore, we invest constantly in new equipment. We see the new developments in the packaging and printing industries, so we can offer the best solutions every day.


Mission Statement And Long Term Values:

To provide complete solutions to customers for paper, plastic, corrugated and carton packaging at the most competitive prices in the EU, with great service and fast delivery thus allowing us to achieve at least 20% growth each year.

In the long term we aim to constantly develop new products, markets and at the same time add new products to the markets we are already in, so we satisfying customer needs to the best way we can as growth is our main objective.

Bashkëpunimi

Si pjesë e ekonomisë moderne globale ne kuptojmë se kemi nevojë për partneritete të forta afatgjata me furnizuesit, punonjësit dhe kompanitë tregtare në industrinë e paketimit kështu që ne mund të konkurrojnë në konkursin ndërkombëtar për paketim. Si rezultat, ne kemi bashkëpunuar me kompani të shumta nga e gjithë bota kështu që ne mund të ofrojmë produktet e tyre me çmime më të ulëta se ne mund të arrijmë dhe në të njëjtën kohë të sigurojë atyre me produkte ne jemi konkurrues për të, duke lejuar të dy palët të mbeten në treg me perspektivat e mira për të ardhmen. Nëse ju mendoni se ju mund të na ofrojnë një lloj të paketimit ne mund të tregut në rajon ose të interesuar në një partneritet afatgjatë për produktet që ne prodhojmë, ju mund të bjerë gjithmonë na një email kështu që ne mund të konsiderojnë atë. Gjithashtu këtu ju mund të aplikoni për një punë, ose na dërgoni ofron tuaj për të lëndëve të para dhe makina.

Contact for Administration office, sales Office and Estimations for Packaging(in English)

 • Management

  Office Administration and Management

  Offers for Machines, Materials, Services and Invoices

  more »

 • Sales Managers Office

  Sales and Product Questions

  All information about our packaging products

  more »

 • Packaging Estimations

  Send enquiries for prices for packaging here

  Estimation and Sales Manager for Packaging

  more »

 • Envelopes Estimations

  Send enquiries for prices for mailings here

  Estimation and Sales Manager for Envelopes

  more »

Companies We Work With For Packaging Products: