Sales Dhe Kontaktet Form

Për të na kontaktoni ju lutem shkruani emrin tuaj dhe adresën email. Në tekstin më poshtë, ju lutem shkruani në anglisht, gjermanisht, rusisht apo bullgare.

Na Shkruani

Please Enter the Security Code:


 

Kompania Vendndodhja Dhe Informacione

E vendosur në Kostinbrod, 5 km në veri perëndim të kryeqytetit Sofje, Polycart është pozicionuar të përkryer për të shërbyer kompanitë e mëdha ndërkombëtare me zyra në kryeqytet, si dhe kompanitë e huaja si ne jemi të vendosur në kryqëzimin kryesor rrugor ndërkombëtar në Evropën Juglindore.

Përveç kësaj, si një nga zonat kryesore industriale në vend, rajon ofron mundësitë e kontaktit të ngushtë të konsumatorëve dhe të ekspertëve në të gjitha nivelet në industrinë e paketimit. Përveç vendndodhjen tonë të prodhimit në Kostinbrod, ne kemi shitje dhe qendrat e shpërndarjes në Varna dhe Plovdiv

PolyCart PLC
Slavyanska 46
2230 Kostinbrod
Bulgaria, European Union
Tel. +359 721 66032
 • Email: office@polycart.info
  • VAT: BG131004542
  • Type: Public Liability Company
  • Court of Reg: Sofia, Bulgaria
  • Bank: Citibank Corporate Banking
  • Insurance: Allianz Financial Insurance


  For more information for fairs and exhibitions, you can follow our product ordering platforms listed in the connections section above.


 • For more information about sales you can write directly to sales@polycart.info