Pyetni për Informim dhe Çmimet për Packaging

Shkruani të gjithë informacionin që ju duhet për materiale dhe madhësia për të marrë një ofertë për produktet tona. Ju lutemi shkruani emrin tuaj, telefoni dhe adresën email në mënyrë që ne mund të ju shkruaj me pyetje dhe çmime të shpejt!

  • kompani

    Informacion të shkurtër rreth Polycart Packaging Company, idetë e biznesit tonë dhe historinë e kompanisë.

  • Produkte

    Informacione rreth produkteve të paketimit ne prodhojmë për konsumatorët në Bashkimin Evropian.

  • kontaktet

    Informacioni jonë e kontaktit për ofertat dhe pyetje. Ju lutemi shkruani nëse është e mundur në anglisht.

EU Financed Projects

We work with projects from the European Union for private companies and the government.